Elektrický kotel na spaření drůbeže 120 litrů

Kód zboží: 381
Hmotnost: 24 kg

  • Dnes sleva 50 Kč na celý sortiment - kód: rijen50

Nepostradatelný elektrický pomocník, který vám ušetří práci, čas a spoustu nervů při škubání vodní i hrabavé drůbeže. Celý popis
Není skladem

Chci hlídat dostupnost

13 999 Kč

Další varianty produktu

Elektrický kotel na spaření drůbeže 70 litrů
Elektrický kotel na spaření drůbeže 120 litrů

Elektrický kotel na spaření drůbeže 120 litrů

Elektrický spařovací kotel spolu s elektrickou škubačkou jsou natolik nepostradatelnými pomocníky každoročních sezonních porážek, že by zásadně neměly chybět ve vybavení žádné menší rodinné farmy zabývající se chovem drůbeže. A nejen to, a na chuť jim jistě přijdou i zapřisáhlí milovníci drůbežího masa z vlastního domácího chovu.

Spařovací kotel vodu nejen ohřeje na vámi zvolenou teplotu, navíc teplotu během svého chodu neustále udržuje a kotel je tudíž ihned připraven k dalšímu použití. Jeho 120ti litrový objem je vhodný k paření i větší drůbeže, navíc dokáže v jedné várce spařit až cca 30kg drůbeže. Vlastní výpustní ventil a vyjímatelná vnitřní nádoba z nerezové oceli vám zajistí nejen velice snadnou údržbu, navíc životnost materiálu takřka neomezenou.

Jak je mezi chovateli známo, je nutné drůbež před škubáním důkladně spařit. Doporučujeme tedy odstranit hlavu a vložit poraženou drůbež na několik minut do slané vodní lázně s teplotou 30-50 °C a až následně ohřát na 75 °C. Sůl, jenž obsahuje slaná lázeň a horká voda použita k vlhčení při celém procesu škubání ochrání kůži před nežádoucím potrháním.

Při obsluze elektrické škubačky dbejte zvýšené opatrnosti a zásadně používejte ochranné pomůcky!

Parametry kotle:

  • Materiál. Nerezová ocel 0,8 mm
  • Objem.  120 l vody
  • Rozměry. 60 x 50 x 67 cm (SxHxV)
  • Hmotnost. 24 kg
  • Příkon. 220 V
  • Kapacita. Na jeden cyklus spaříte až 30 kg drůbeže
  • Záruka. Dva roky

Výhody kotle:

  • Bezpečný, tepelnou pojistkou opatřený kotel.
  • Indikátor zapnutí ohřevu, s vlastním termostatem.
  • Snadné čištění s pomocí výpustného ventilu.
  • Možnost nastavení vlastní teploty.
  • Hlavní pojistný spínač tlačítko ON/OFF.
  • Kvalitní, proti poškození ošetřená, ušlechtilá nerezová ocel. 
  • Drůbež je po použití kotle dokonale připravena na zbavení veškerého peří.
  • Díky správnému spaření nedochází k následnému poškození drůbeže ve škubačce.
  • Kotel lze použít i při zabijačkách na ovar, vaření jitrnic, jelit, tlačenek, polévky

 

 


Copyright © 2020 Kurnikar.cz