Elektrický kotel na spaření drůbeže 70 litrů

Kód zboží: 380
Hmotnost: 16 kg

Nepostradatelný elektrický pomocník, který vám ušetří práci, čas a spoustu nervů při škubání vodní i hrabavé drůbeže. Celý popis
Skladem
19 950 Kč
10 999 Kč

Další varianty produktu

Elektrický kotel na spaření drůbeže 70 litrů
Elektrický kotel na spaření drůbeže 120 litrů

Elektrický kotel na spaření drůbeže 70 litrů

Elektrický spařovací kotel spolu s elektrickou škubačkou jsou natolik nepostradatelnými pomocníky každoročních sezonních porážek, že by zásadně neměly chybět ve vybavení žádné menší rodinné farmy zabývající se chovem drůbeže. A nejen to, a na chuť jim jistě přijdou i zapřisáhlí milovníci drůbežího masa z vlastního domácího chovu.

Kotel vodu nejen ohřeje na vámi zvolenou teplotu, navíc teplotu během svého chodu neustále udržuje a kotel je tudíž ihned připraven k dalšímu použití. Jeho 70ti litrový objem je vhodný k paření především menší hrabavé a vodní drůbeže. V případně menších, na podzim porážených kuřat, jich spaříte na jednu várku až 5 kusů. Vlastní výpustní ventil a vyjímatelná vnitřní nádoba z nerezové oceli vám zajistí nejen velice snadnou údržbu, navíc životnost materiálu takřka neomezenou.

Jak je mezi chovateli známo, je nutné drůbež před škubáním důkladně spařit. Doporučujeme tedy odstranit hlavu a vložit poraženou drůbež na několik minut do slané vodní lázně s teplotou 30-50 °C a až následně ohřát na 75 °C. Sůl, jenž obsahuje slaná lázeň a horká voda použita k vlhčení při celém procesu škubání ochrání kůži před nežádoucím potrháním.

   Při obsluze elektrické škubačky dbejte zvýšené opatrnosti a zásadně používejte ochranné pomůcky!

Parametry kotle:

  • Materiál. Nerezová ocel 0,8 mm
  • Objem.  70 l vody
  • Rozměry. 38 x 45 x 65 cm (HxSxV)
  • Hmotnost. 16 kg
  • Příkon. 180 - 240 V
  • Kapacita. Na jeden cyklus spaříte až 5 ks menší drůbeže
  • Záruka. Dva roky

Výhody kotle:

  • Bezpečný, tepelnou pojistkou opatřený kotel.
  • Indikátor zapnutí ohřevu, s vlastním termostatem.
  • Snadné čištění s pomocí výpustného ventilu.
  • Možnost nastavení vlastní teploty.
  • Hlavní pojistný spínač tlačítko ON/OFF.
  • Kvalitní, proti poškození ošetřená, ušlechtilá nerezová ocel. 
  • Šetří čas, práci a v neposlední řadě i peníze.
  • Drůbež je po použití kotle dokonale připravena na zbavení veškerého peří.
  • Díky správnému spaření nedochází k následnému poškození drůbeže ve škubačce.
  • lze použít i při zabijačkách na ovar, vaření jitrnic, jelit, tlačenek, polévky.

 


Copyright © 2020 Kurnikar.cz